2022-06-22
餐厅放置唔少植物作摆设,比人感觉好舒服~有正常枱同高枱,座位阔落,坐得舒服窗口位仲睇到街景,整体环境不错💕温泉蛋传统卡邦尼粗管通粉 $98通粉质地好烟韧,系我钟意嘅意粉质地~卡邦尼汁浓稠,所以通粉可以轻意挂汁平时食卡邦尼意粉最惊就系芝士味太浓而抢晒味~呢度嘅唔会有呢个问题,蛋香味够浓,再带点微微芝士味~ perfect match 👍🏻温泉蛋黑松露野菌意大利饭 $118Risotto 煮得啱啱好,软硬适中,软糯中带点嚼劲,整体比较creamy ,但不会太腻~黑松露味道都几出~好香🥰面头粒温泉蛋好出色~生熟程度拿捏得好好唔会过生,将只蛋解开,蛋黄系微微杰身质地捞埋啲饭一齐食一个字「正」‼️+$30 升级套餐有餐汤、沙律、饮品今日嘅餐汤系蕃茄浓汤,质地比较浓稠,一啲都唔Hea沙律好大碟,所有菜都好新鲜,另外仲有车厘茄同青瓜,口感更加丰富~配上柚子醋,酸酸地好开胃好建议大家一定要跟set~ Romanne Leisure Food Concept (砵兰街) (旺角)旺角砵兰街215号朗晴坊7楼
餐厅放置唔少植物作摆设,比人感觉好舒服~
有正常枱同高枱,座位阔落,坐得舒服
窗口位仲睇到街景,整体环境不错💕
温泉蛋传统卡邦尼粗管通粉 $98
通粉质地好烟韧,系我钟意嘅意粉质地~
卡邦尼汁浓稠,所以通粉可以轻意挂汁
平时食卡邦尼意粉最惊就系芝士味太浓而抢晒味~
温泉蛋黑松露野菌意大利饭 $118
黑松露味道都几出~好香🥰
面头粒温泉蛋好出色~生熟程度拿捏得好好
唔会过生,将只蛋解开,蛋黄系微微杰身质地
捞埋啲饭一齐食一个字「正」‼️
+$30 升级套餐
有餐汤、沙律、饮品
今日嘅餐汤系蕃茄浓汤,质地比较浓稠,一啲都唔Hea
好建议大家一定要跟set~
旺角砵兰街215号朗晴坊7楼