2024-11-29 137 浏览
旺角不嬲都有好多唔同嘅美食今日同朋友喺附近睇完戏就谂吓食啲平平哋嘅嘢,车仔面其实亦一个非常好嘅选择,而家天气咁冻车仔面食完真系暖笠笠!就决定同朋友食呢一间喺网上评价都好似几好记车仔面餐厅,午市嘅时候原来都几多人,好彩我哋两个都揾到个位,如果唔系都有排等🤣🤣佢嘅冬菇炆得非常入味,本身个人就非常钟意食冬菇,亦都钟意佢同车仔面嘅配搭,佢嘅冬菇都几有咬口,钟意食冬菇嘅朋友不能够错过👏🏻鸡翼都做得好好食,好入味,而且唔会太细只,每一份有两件,见到隔篱枱有其他顾客直头叫四只,所以都特登叫你试吓,我觉得都不过不失,水准都唔差!👏🏻佢嘅米粉都唔会话煮得太淋,整体都系有咬口同埋爽身,因为好怕出去食车仔面嘅面条会系太淋,影响成个口感,餐厅喺时间控制上做得唔错👏🏻 糖心蛋亦都令我哋非常有惊喜,咬落去嘅时候佢香浓嘅蛋浆慢慢流出来,呢一个效果要时间控制得非常好先可以做到,而且味道真系唔错,好多𩠌只系需要$10,整体上我哋都觉得抵食嘅,而且味道同埋质素上亦都可以合乎佢本身嘅价格👏🏻猪肠亦都系我其中一样去车仔面餐厅必要嘅内脏之一,餐厅喺清洗嘅时候做得非常干净,绝对唔会有任何奇怪嘅味道,所以我哋都觉得味道好,猪肠本身

猪肠亦都系我其中一样去车仔面餐厅必要嘅内脏之一,餐厅喺清洗嘅时候做得非常干净,绝对唔会有任何奇怪嘅味道,所以我哋都觉得味道好,猪肠本身嘅油脂同埋佢嘅小辣味道我哋都觉得非常好食,分量嚟讲都有五至六件,合理👏🏻