餐厅: 意歐
资讯:

2015-09-17 1805 浏览
个日同男朋友行街,遇正落大雨,随便冲左一间食野,等D雨细D先开行我地叫左一个餐同一个小食:软壳蟹墨鱼面: OK~软壳蟹炸得够脆,新鲜炸出黎~ 脆口已经足够啦。 但个墨鱼面我觉得一般,但男朋友话好味㖞。小食拼盘:有肠、有鸡翼有肉酱粟米脆片,D鸡翼系蜜糖焗鸡翼,热辣辣够正。 肠仔,斋食唔太识欣赏,但OK既。 用芝士焗既肉酱粟米片真系未试过,但出黎既效果都几得意既,夹落肠仔度食会好味D跟住叫左两杯特饮,一杯朱古力特饮好饮有好重朱古力味,一杯特饮唔记得叫咩名,未饮时杯野外表好靓,渐变色咁,都几好饮,但唔识点形容。但整体呢间野都ok既,但待应都好好解答我地D问题。
我地叫左一个餐同一个小食:
但整体呢间野都ok既,但待应都好好解答我地D问题。