柠檬茶、珍珠奶茶、椰子汁、菓茶⋯大家起登打士街就见得多、饮得多啦😎近日开咗间新既饮品店,叫做《甘甘好蔗》,主打全港首创甘蔗主题❣️平时想饮新鲜甘蔗汁一定要去凉茶铺先有机会买到,而家起旺角扫街都买得到啦!当以为卖甘蔗汁间铺装修风格系田园风啦,点知系抢眼既橙红色,而且铺头在人气排队小食店《肥妈小食》隔离😍日后买完肥妈既大皇牌就多一个饮品选择啦❤️❤️小店有几个系列供大家选择分别是「经典甘蔗系列」、「天然甘蔗鲜果系列」、「特色班兰特创系列」、有跟贴潮流嘅「特色手打柠檬茶系列」及第一次听嘅「天然蔗汁遇上咖啡」‼️小妹因为是日太热,行到嚟第一眼就被甘蔗汁吸引左,只系买左「经典甘蔗系列」的鲜榨甘蔗汁饮,清凉好味😋!如果配埋煎炸热气野一齐,就觉得饮一杯甘蔗汁好似无咁热气😂😂,对佢地既《蔗杯蜜瓜》有兴趣,下次再试下先😚!而家《甘甘好蔗》做紧优惠活动:「在任何社交平台分享本店资讯,即可享第二杯半价优惠!」要带埋男朋友嚟先饮到两杯🤣🤣

要带埋男朋友嚟先饮到两杯🤣🤣
鲜榨甘蔗汁