2021-07-04 212 浏览
放工时间周围都好多人,返左全日工真系唔想再同人逼,所以一于去啲人流较少嘅楼上cafe吧!诚如所料,舖头嘅间隔阔落,每枱都有足够私隐倾密计,环境唔错!食物方面因为我地两个女仔,所以就净系order左个肉酱焗薯、忌廉明太子意粉同埋一杯缤纷乐朱古力share黎食~肉酱焗薯味道合格,薯蓉口感上可以再有口感啲,但肉酱调味偏向酸酸甜甜,配埋芝士我觉得系会愈食愈上瘾的~忌廉海鲜明太子意粉果然系全店招牌,个汁十分creamy同埋有阵阵海鲜味,明太子嘅辣味令全个意粉味道升华左,系超出一般餐厅嘅水平!推荐💕💕👍🏻最后嘅缤纷乐朱古力真系加入左缤纷乐,令饮品口感丰富左,不知不觉间就饮哂了~满足的一餐☺️