成日都会同老友去揾美食🍜。最近就发现一间系我屋企附近嘅日式烧肉放题店 -「本场」。环境好,服务态度又好,冇理由唔试!🍴🔥顶级澳洲和牛海鲜放题套餐🔥和牛味浓,🥩特别鲜美,大推✨。 CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋🦐顶级澳洲和牛海鲜(头盘)🦐和牛配上海鲜,真系出乎我意料之外嘅好食,每一道菜都别出滋味😋。CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋🥩极品牛小排, M8和牛封门柳, M8和牛牛板腱🥩 呢三款都好正,肉既口感都够爽口,牛肉香同鲜嫩融为一体🤩。CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋🐖猪颈肉,金钱展,蜜糖豚肉肠🐖 好丰富,好夹,系必试之选!CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋🥗中华沙律🥗食完烧肉,再来嘅系清爽嘅沙律,好fresh!CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋🥔男爵薯饼🥔炸得恰到好处,由里到外都系焗到热辣辣🔥香脆口感。绝对系美食😍。CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋呢度「本场」日式烧肉放题,食材鲜美,种类繁多,大大满足你嘅各类需求💖
🔥顶级澳洲和牛海鲜放题套餐🔥和牛味浓,🥩特别鲜美,大推✨。

CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋
🐖猪颈肉,金钱展,蜜糖豚肉肠🐖 好丰富,好夹,系必试之选!
CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋
🥗中华沙律🥗食完烧肉,再来嘅系清爽嘅沙律,好fresh!