2024-08-04
宜家为大家介绍我刚刚试过嘅一间好食,位于旺角既日本烤肉放题店「本场」。之所以我会选择佢,系因为佢嘅菜式既创新又独特,烹调技巧亦非常精湛,更采用新鲜食材去炮制!🎉🍽️👍🥩顶级澳洲和牛海鲜放题套餐🥩一试就深得我心嘅呢款套餐,佢采用顶级澳洲和牛加上新鲜地道嘅海鲜制成,而且系无限供应!食材新鲜,煮得啱啱好,每一啖都觉得好满足。🐮🐟🦐😍🍷极品牛小排, M8和牛封门柳, M8和牛牛板腱🍷每一款都有佢自己嘅独特口感。食落去就感觉到肉质鲜嫩,味道饱满,系我心目中嘅第一名。🍖🥩😋🍄牛油金菇🍄用上新鲜金菇配合香滑嘅牛油烹调,非常香,食落去口感非常好,令人回味无穷。🍄🍯👏🍤车海老🍤新鲜嘅车海老味道鲜美,一口咬落去就感觉到满口海鲜味,太好食喇!精心烹调下,无论颜色定系口感都无可挑剔。🦐💦😘如果你都系一位日式烤肉嘅爱好者,同埋谂紧要去边度食晚餐嘅话,咁我就会推荐你去「本场」一试,一定会令你回味无穷!🎉🍽️💖
🥩顶级澳洲和牛海鲜放题套餐🥩
🍷极品牛小排, M8和牛封门柳, M8和牛牛板腱🍷