之前同朋友好想食串烧 所以呢就嚟咗呢一间喺旺角新开嘅串烧店🥰 餐厅分两层 主打Sake清酒同串烧 有成80款清酒!老板话佢哋系用备长炭去烧 同会推出一啲特别啲嘅鸡内脏添~价钱唔贵 同朋友食多几串都唔肉赤🤫梅子蕃茄 $28酸酸甜甜嘅蕃茄 系一个好好嘅开胃菜🥰蒲烧鳗鱼玉子烧 $58必叫!估唔到串烧店嘅玉子烧都咁嫩滑咁好食🤤 玉子烧内心半熟 烧得啱啱好 加埋鳗鱼 就更多层次!牛舌芯 $78我最钟意嘅牛舌芯 加少少盐调味 牛舌芯厚肉又软嫩 一啲都唔韧👍🏻提灯 $78每日限量发售 提灯即系鸡嘅卵巢同未孵化嘅蛋🙊 所以佢造型咁特别 咬开蛋黄 蛋汁落出~豚肉生菜卷 $68另一个必叫之选 唔好见佢个样咁平凡 豚肉包住生菜丝 而每一啖都系充满着菜同埋肉汁 好Juicy 㗎😍翠玉瓜 $28好有惊喜嘅翠玉瓜 我平时都好少叫翠玉瓜 但呢一个翠玉瓜烧完出嚟估唔到有好多汁 同埋个味道都几清甜😝食落比平时肉类嘅串烧冇咁腻盐烧手羽 $28几乎系串烧必叫嘅鸡翼!佢已经系拆骨鸡翼 所以食落去都好方便 所有鸡皮位都系脆卜卜 一边亦都保留到肉汁 真系想食多只🤪梦王蛋饭 $38估唔到佢哋嘅梦王蛋饭有咁多葱 啱晒我呢啲钟意食葱嘅

梅子蕃茄 $28

豚肉生菜卷 $68

翠玉瓜 $28

盐烧手羽 $28

梦王蛋饭 $38
估唔到佢哋嘅梦王蛋饭有咁多葱 啱晒我呢啲钟意食葱嘅朋友😎入边有一只梦王蛋嘅蛋黄 特别浓郁 捞饭食真系十分滋味呀一

车厘茄$28
白鳝 $78
鸡皮 $28
自家制月见鸡肉棒 $48
豚肉荔枝串 $38
粟米 $28

其实每款串烧水准都好高 烧得干身又香脆 调味都好足又唔会冚过晒材料嘅原味 值得下次再约frd嚟试其他串烧😙

🍶 大雪溪
系一款无滤过嘅生酒 入口时清爽少少甜 香气浓郁👍🏻