2017-04-07 236 浏览
难得平日放假,可以忙里偷闲,就落去旺角走一转,顺便去鱼街补充一下🐠🐠日用品,一袋二袋拎住走个阵行过见到有间新开cafe, 肚子又唔争气打鼓,就一于推门入去医医肚啦😛新开张地方好企理,座位又宽敞,岩晒我可以放好晒所有野慢慢食😄Menu 都算多野拣,但本人有选择困难症下,便举手揾店员介绍算喇。简介左几个主菜后,就点了白酒大蚬意粉, 有惊喜😍味道一流,酒味好香但又唔会盖过晒d蚬味,正👍🏻👍🏻👍🏻跟餐仲有免费美式咖啡☕️ 咖啡好香,系即磨先会有既咖啡香😆见到隔离台有人饮latte, 师傅仔仲拉晒公仔图案,好有心,最岩后生仔黎打卡影相呃like扮文青😂😂 好钟意呢类小店,加油💪🏽💪🏽💪🏽
香辣蒜片白酒大蚬意粉
美式咖啡