2024-10-06
旺角新开高质清新西班牙餐馆喺OpenRice search到感觉唔错,所以今日嚟开朗豪坊就去试吓😀今次我同朋友点咗晚市2人套餐$368 (见几抵食😆)💛冻肠拼盘有2款西班牙肠、1款芝士,配酒一流!个人会钟意辣𠮶只肠多啲,香辣油香兼备。💛法式栗子汤(每日更新)栗子汤口感滑顺,栗子嘅甜味同奶油嘅香气融合得唔错。💛鸡肉西班牙饭嫩滑嘅鸡肉同香料调味过嘅米饭,金黄色泽诱人。米饭吸收了鸡肉嘅鲜味,搭配丰富嘅配料,食落口感几丰富。💛煎焗鳕鱼柳鱼肉调味恰到好处,表面用咗香料预先腌制好,烤焗后外脆内嫩,食落唔会油腻,啱哂注重健康嘅朋友😋💛香辣大虾意粉香辣味突出,大虾鲜甜,同蕃茄嘅酸甜相辅相成,搭配弹牙嘅意粉啖啖满足。💛Churro外脆内软,配上香甜嘅朱古力酱,完美嘅甜品作结尾,我同朋友都好满意呢餐✅️🎊优惠(for所有客)🎊、参加办法如下1️⃣只要Like + Follow 社交平台,免费送饮品一杯2️⃣Post Story仲可以全单再88折*记得必须喺结账前展示给员工以作确实**所有优惠受条款约束**如有任何争议,餐厅有最终决定权**餐厅设有加一服务费*✨️Special推荐✨️9月全新推出“西班牙柠檬啤酒"Hap
今次我同朋友点咗晚市2人套餐$368 (见几抵食😆)
💛冻肠拼盘
💛法式栗子汤(每日更新)
栗子汤口感滑顺,栗子嘅甜味同奶油嘅香气融合得唔错。
💛鸡肉西班牙饭
、参加办法如下
2️⃣Post Story仲可以全单再88折
*记得必须喺结账前展示给员工以作确实*
*所有优惠受条款约束*
*如有任何争议,餐厅有最终决定权*
*餐厅设有加一服务费*
✨️Special推荐✨️
9月全新推出“西班牙柠檬啤酒"
Happy Hour 时段(14:00-19:00)只售$38/1杯 快啲去试下啦!