2022-12-15 10 浏览
经过通菜街,见到好多人喺呢间小店面前排队,有等外卖,亦都有等位嘅,不经意望一望摆放门口嘅餐牌,见到价钱真系非常吸引,以日式晚餐嚟讲,真系非常抵食👍🏻店内非常卫生企理,有卡位,都算系几舒服😌猪软骨烤鸡鸳鸯当配蚬肉青瓜~当本身有选择困难症嘅时候,见到双拼丼饭就即刻心心眼😍猪软骨非常淋,可以话系入口即化,烤鸡都非常惹味黑蒜浓汤煮蚬~蚬非常饱满,份量亦都好多,大概有20只~除咗汤既蒜香味之外,都有蚬嘅鲜甜,值得推介👍🏻蒜片一口牛柳粒丼配黑松茸鲜菌~牛柳粒非常够味,而且配埋蒜片更加突显牛柳粒嘅惹味,黑松茸鲜菌份量亦都非常多,一直觉得呢个价钱,提供既份量未必够饱,但原来可以咁丰富😋棒棒炸鸡翼配黑松茸酱~食鸡翼,最怕冇晒仪态,呢个系单骨鸡翼,刚好排除左呢个问题。而且炸得非常香脆,配埋黑松茸将简直一流👍🏻味噌汤~天气冻,总系想饮一碗热汤,呢个味噌汤用料足,豆腐非常嫰滑,汤唔会死咸,好味道😁

店内非常卫生企理,有卡位,都算系几舒服😌