2020-06-18 31 浏览
同朋友旺角睇完戏 就上左黎 为左就系佢地Burger 无谂过环境咁舒服 仲有唔同嘅餐点 生蚝 小食 burger 意粉 扒类 多选择 好抵食点餐前 餐厅嘅员工 好好咁提醒我地 餐厅入面汉堡 菜式 尽可能都可以「客制化」你唔食牛咪帮你转猪~ 好体贴🥰 餐牌 推介嘅菜式都会定期转 令到客人有新鲜感 餐厅入面仲有个大房间 朋友聚会 公司庆祝 重要生日等等 都可以Book 可以食嘢 唱K 打麻雀 打机 一次过满足晒 邪恶芝士安格斯牛肉汉堡 $68软身有弹性嘅汉堡面包 入面夹 两块芝士夹住安格斯 半溶状态 超吸引 内有番茄同菜 好新鲜 增添湿润口感 安格斯牛 外表煎到焦香 肉中间仲带点粉红 熟成度啱啱好 牛味重 保留大量肉汁 好正~薯角大大块 外表唔油够干脆 入面炸到软绵绵 成个餐食到安格斯汉堡跟薯格 出面至少$100 「YA!YA!YA!」先$68 可以话超级抵 一定要试邪恶芝士炸软壳蟹汉堡 $88汉堡入面一样有 双层芝士 蕃茄 生菜 同埋原只软壳蟹 好豪迈 平时牛肉汉堡食得多 软壳蟹口味 我都系第一次 软壳蟹大只 炸完都有返咁饱满 外表薄薄一层炸衣 香脆可口 但系内里系柔软口感 越食越

邪恶芝士安格斯牛肉汉堡 $68

邪恶芝士炸软壳蟹汉堡 $88

软壳蟹大只 炸完都有返咁饱满 外表薄薄一层炸衣 香脆可口 但系内里系柔软口感 越食越有蟹肉嘅香甜 令到成个汉堡口感有更多层次 薯条都系咁正 完全满分

食汉堡 薯条 同 餐厅咁好嘅气氛 点可以无啤酒 成年嘅你地 一定要跟冰冻啤酒 😆 爽啊啊啊啊啊~

双重芝士拉斯热狗棒(两条) $58
拉丝效果做得好好 两大条嘅热狗棒 完全无水份 点解咁讲 因为成条全部都系芝士 芝士 芝士 芝士 即叫即炸 外表酥脆 咬开可以 慢慢拉丝 越咬越浓芝士香 好食又玩味十足 芝士迷一定要试下 打卡一流

原只特大刺身虾(四只) $88
一虾两食 虾生做刺身 虾肉就炸到「卜卜脆」 做到零浪费 十抵赞 刺身虾好大条 大量冰衬托虾肉 令到虾肉保持新鲜 整体够冻 食落口够弹性 清甜

佢地炸物系做得好好 油够干净 所有炸嘅菜色都 炸到金黄酥脆 连炸虾头都难唔到佢地 虾膏好香口 一咬就碎 唔洗净骨吉亲自己

食完真系好饱 用餐都好愉快 可以同朋友食好嘢 倾心事 上菜速度够快 同时间高质 睇得出佢地好俾心机经营 旺角香港中心点 大家可以上黎试下 诚实推介