2024-08-13 555 浏览
上星期三约左个好耐冇见既朋友☺️佢拣左HeSheEat呢间餐厅🙈话已经食过几次好好食要带我试下☺️禁我就恭敬不如从命啦~好彩朋友一早book左🙈唔系平日夜晚都冇位坐😳冇谂过会禁多人,睇嚟真系好好食🤤 一入去正正常常禁🙈职员好快带入座,俾餐牌既时候有问到我地有冇黎过食,同埋有介绍下推荐既野食同甜品😆感觉几nice 不过唔记得左佢介绍边几款,最后我地都系拣左自己想食既🙈[薯条&黑松露酱]朋友特别推荐!都真系薯条好脆,黑松露酱好浓厚,好快就清晒成碟薯条🙈 酱都差啲唔够点[大虾野菌温泉蛋芝士汁烩意大利鲜蛋面]呢个share食既主食!温泉蛋混埋芝士汁,味道偏淡,但好彩个意大利鲜蛋面蛋味浓啲☺️ 夹埋就啱啱好! 大虾有4-5只都够两个人分[Oreo奶昔] 原来朋友拣左士多啤梨奶昔但冇晒😿转左饮Oreo,但都好饮![提拉米苏牛奶咖啡]提拉米苏味好出既一杯咖啡!好似食紧蛋糕禁😽本身仲想食佢好出名既牛角包雪糕但已经太饱食唔落噜! 下次会黎买

[薯条&黑松露酱]

[大虾野菌温泉蛋芝士汁烩意大利鲜蛋面]

[Oreo奶昔]
原来朋友拣左士多啤梨奶昔但冇晒😿转左饮Oreo,但都好饮!

[提拉米苏牛奶咖啡]
提拉米苏味好出既一杯咖啡!好似食紧蛋糕禁😽