揾呢间餐厅一个唔留神就好易miss out🙈 因为佢同层有时钟酒店🏨 一路行上楼梯都忍唔住怀疑😂 见到门口见度张告示~表明呢度唔系酒店,无房出租🤭🤭🤭 咁就嚟岩地方喇 🙌🏻成间铺感觉好开扬,有大窗睇到对面公园🏡我个日就系晚餐时间,如果日头黎阳光照入黎应该好chill 🌞我本人好钟意食quesadilla 🌮🤣 次次食墨西哥野都一定要order 🙈 呢度fusion咗亚洲风味~ 芝士粟米肉松馅饼(half -$78) 食个时dip大量 salsas 是基本吧💚❤️💚❤️ 👅 上枱时系热辣辣,芝士溶得啱啱好~好味呀 (PS我唔记得叫佢走芫荽🤧 搞到我要一粒粒拎走)蛋饼($115)系另一个signature Mexican dish ~ 今次我就无加side,入面都系有洋葱🧅薯仔🥔 呢度on top 仲有蕃茄🍅芝士🧀 食落有少少干🤏🏻觉得系因为overcooked, 见到个底有啲㶶🥴第一次食Buñuelo,个样同平时有啲唔同😏 平时呢个甜品个样都系扁扁平平🤥 而家炸完成个碗咁,反转放再加埋雪糕🍦超打卡able 📸 香烤苹果焦糖酱甜脆饼($108) 🍎🧇炸到好松脆,有啲厚度嘅关系,切落去有啲难同𠮶

芝士粟米肉松馅饼

蛋饼

第一次食Buñuelo,个样同平时有啲唔同😏 平时呢个甜品个样都系扁扁平平🤥 而家炸完成个碗咁,反转放再加埋雪糕🍦超打卡able 📸 香烤苹果焦糖酱甜脆饼($108) 🍎🧇炸到好松脆,有啲厚度嘅关系,切落去有啲难同𠮶啲硬😅 个雪糕好大球!夏天食好岩😛
香烤苹果焦糖酱甜脆饼

再下次我唔叫蛋饼喇,会想试饭或者意粉多啲🤪🤪

芝士粟米肉松馅饼
香烤苹果焦糖酱甜脆饼