2021-11-03
早排同朋友喺旺角行街行到攰,想快啲揾个地方坐低食饭,就俾我哋发现咗呢间喺花园街嘅楼上餐厅。餐厅装潢行工业风,周围都摇滚音乐嘅元素,墙上亦有好多唱片做装饰。🥁讲返啲正题先,我哋两个女仔share 3款食物食系食到好饱。特色小食拼盘 ($178)有洋葱圈、Spare Ribs、炸软壳蟹、炸鱼柳同鸡翼,总共5款小食。炸物都炸得几香脆,不过不失。食咗几旧其实都已经有啲饱🤣烧西班牙脆皮乳猪($188) 都有几多人推介下。卖相几不错,细细旧可以一啖摆落口食都几啱女士们食。我哋仲试咗Pizza Italy ($168),配料有Parma Ham、辣肉肠、蕃茄、黑橄榄等。一拎起啲芝士拉丝超长,个pizza批厚度亦算适中 (个人偏好薄批)不过就有啲偏咸重口味咗啲~经过旺角如果想揾间餐厅同朋友静静地食下饭饮返杯,呢度绝对系一个好地方🍕