2024-05-23
咁啱我去左旺角楼上嘅间餐厅 - 孖啡!呢度嘅环境好开扬,好适合同班朋友倾计、玩下桌游。食得嘢嘅时候可以好休闲。👥🎲我拣咗佢哋嘅晚餐套餐,只系$148,就可以食到好多款美味嘅菜式,仲附送$38以下嘅饮品。其中,佢哋嘅软壳蟹黑松露意大利粉真系好好食。结合咗软壳蟹嘅鲜味同黑松露嘅香气,软壳蟹外脆内嫩,配上香气四溢嘅黑松露,味道真系好浓厚!食完之后仲会留低一阵阵嘅回味🦀🍝龙虾汤,只系加$28。呢碗汤好浓郁,有龙虾嘅香味,汤底鲜甜浓郁,令人心满意足!🦞🍲牛角窝夫伴雪榚。加$42可以试下呢个甜点!夹住酥脆嘅牛角窝夫,再加埋凉爽嘅雪榚,甜而不腻,真系好开心!牛角窝夫外脆内软,搭配雪榚嘅完美嘅甜点享受!🥐🍨另外叫多个小食拼盘同朋友一齐食,有齐鸡翼,咖喱角,洋葱圈,鱿鱼圈,沙律,大满足Upgrade 埋士多啤梨奶昔奶昔以新鲜的士多啤梨为主要成分,搭配浓郁的牛奶和雪榚,口感滑顺,味道清新甜美!
其中,佢哋嘅软壳蟹黑松露意大利粉真系好好食。