2024-03-11
旺角呢间泰国餐厅,超出色钟意食泰国嘢嘅朋友,点可以错过呢间咁好食嘅餐厅呀!!💟泰式生虾刺身生虾刺身,超松脆,劲有口感同弹牙,一绝对唔是讲笑!🥳超新鲜🥺! !真系大大大满足!大爱💜大爱!爽口嘅鲜虾,再加泰式酱汁,简直去咗天堂一样!😇🤍海南鸡(一只)实在太好食啦!🩵唔系就咁可以用三言两语嚟形容🔥,超正der!海南鸡超滑添⭐️!鸡味浓,鸡肉质地鲜嫩超juicy !😽🍵青木瓜沙律青木瓜沙律超清新😃!劲有咬口!口感啱啱好!酸甜又开胃👏🏼👏🏼🫶蒜香牛油鸡翼,呢个一定系我嘅最爱! Favorite !超好食,炸粉唔会太厚外皮唔会太厚!煎到黄金食,外皮超爽脆再配合埋乱或Juicy嘅鸡翼10分配搭🙌🏼🤝沙嗲串烧!剩返半打先啦!啲肉一啲都唔啱烧到啱啱好!充满泰式风味点埋沙嗲酱,简直可以食多10吋!😼登登登登,最后呢就嗌咗呢个糯米糍甜品!个糯米糍超烟靭超正,仲有啲椰丝喺面!我真系觉得好开心🤝✊🏼最后食咗呢个甜品作为今餐晚餐嘅总结实在系非常之好画上一个完美嘅句号
生虾刺身,超松脆,劲有口感同弹牙,一绝对唔是讲笑!🥳超新鲜🥺! !真系大大大满足!大爱💜大爱!爽口嘅鲜虾,再加泰式酱汁,简直去咗天堂一样!😇 🤍海南鸡(一只)
实在太好食啦!🩵唔系就咁可以用三言两语嚟形容🔥,超正der!海南鸡超滑添⭐️!鸡味浓,鸡肉质地鲜嫩超juicy !😽 🍵青木瓜沙律
青木瓜沙律超清新😃!劲有咬口!口感啱啱好!酸甜又开胃👏🏼👏🏼 🫶蒜香牛油鸡翼,呢个一定系我嘅最爱! Favorite !超好食,炸粉唔会太厚外皮唔会太厚!煎到黄金食,外皮超爽脆再配合埋乱或Juicy嘅鸡翼10分配搭🙌🏼
😼登登登登,最后呢就嗌咗呢个糯米糍 甜品!个糯米糍超烟靭超正,仲有啲椰丝喺面!我真系觉得好开心🤝✊🏼最后食咗呢个甜品作为今餐晚餐嘅总结实在系非常之好画上一个完美嘅句号