2K
👨🏻‍🍳旺角深宵街坊食堂👨🏻‍🍳-听同事讲旺角呢间街坊食堂 食物选择非常多 中西日韩泰通通都有 而且价钱实惠 营业时间够晒长 好啱深宵聚餐🎉🤑 所以有一晚谂唔到食咩就舂咗入去一探究竟啦😝 职员见我地对住本厚厚menu选择困难 好好客咁推介咗个抵食云吞鸡同焗饭比我地😆-🐣云吞鸡 $138一煲上碟打开盖啲蒸气好有feel🤣 鸡有半只 都几多肉 而且云吞讲明有八粒 都几均真😂 云吞系行大大粒扎实路线 皮有少少似饺子嘅流派🤓 汤底清清地 唔会太重口味🍜-🐮焗鲜茄芝士牛脷意粉 配餐汤 $70芝士都几多 拉丝冇难度😋 而且牛脷份量唔少 横切面好大 啱啱好铺满个面 食落淋身好吸芝士同蕃茄味😝 意粉煮得偏淋身一啲 仲有啲配菜添-🍢惹味沙嗲三色串 $66有齐猪牛鸡 同样有预先用黑椒腌过 好够味 作为宵夜好有feel-🥭雪燕杨枝甘露 $42最后叫多咗个甜品 雪燕加上偏椰奶多啲嘅杨枝甘露 仲有一球雪榚 古早味出哂嚟🥥-📍GOGO 为食坊 (旺角)旺角砵兰街180号砵兰180+商场1楼
👨🏻‍🍳旺角深宵街坊食堂👨🏻‍🍳
🐣云吞鸡 $138

🐮焗鲜茄芝士牛脷意粉 配餐汤 $70

🍢惹味沙嗲三色串 $66

🥭雪燕杨枝甘露 $42

📍GOGO 为食坊 (旺角)
旺角砵兰街180号砵兰180+商场1楼