2023-07-24 382 浏览
🫴🏻位于麦花臣游乐场附近新开左间日系馒鱼饭既餐厅🇯🇵装潢都几靓几特色✨有心思既木系装修同枱凳🫰🏻仲有日式灯笼同装饰🏮简单得黎唔会太花巧,感觉舒服温馨😌☺️除左饭餐仲有串烧、小食、冷泡茶等等🍵🍱蒲烧鳗鱼饭 (小份) $88小份份量都好够饱,鳗鱼由炭火烧制,唔单止无骨,鱼肉肉质柔软鲜嫰,配上鳗鱼汁 味道咸咸甜甜咁好有日式风味,仲有珍珠米饭都算几优质,食落香口好味🐂仙台烧牛舌饭 $96薄切牛舌爽口弹牙,食落juicy 有嚼劲,配料除左紫菜、白芝麻,仲有d好特别又脆而香口既鱼骨粒,为整个饭点缀不少🥣随餐仲配左前菜同汤,前菜既腌萝卜爽口而且开胃好味唔太酸,令人食唔停口,个汤更加要点赞,非常多料,有淮山、鳗鱼肉、昆布、蛋花、蕃茄,食落淡淡汤料,口感十足🥗日式炒杂菜 $46用料丰富,由菇菌、甘笋、椰菜、香葱、芽菜香炒而成,面头仲有大量香口好味既木鱼丝,好有日式既味道,整体咸香适度🍑蜜桃乌龙冷泡茶 $16健康无糖茶,饮落有淡淡蜜桃清香,冰凉清新,解渴解腻🤩全日不设加一🤩

🍱蒲烧鳗鱼饭 (小份) $88

🐂仙台烧牛舌饭 $96

🥗日式炒杂菜 $46

🍑蜜桃乌龙冷泡茶 $16
健康无糖茶,饮落有淡淡蜜桃清香,冰凉清新,解渴解腻

🤩全日不设加一🤩
蒲烧鳗鱼饭