2024-12-06 0 浏览
鲜茄芝士焗猪扒饭龙虾汁海鲜意大利粉蒜香鸡翼Cappuccino 泡沫咖啡Flavor Coffee 风味咖啡 (焦糖 味)孖啡位于旺角弥敦道,环境舒适阔落,绝对系三五知己聚会嘅好地方!🎉餐厅提供多款美食,以下系我地嘅详细食评:🍛 **鲜茄芝士焗猪扒饭** 🍅🧀猪扒饭真系无得输,猪扒煮得嫩滑多汁,配上香浓芝士同鲜茄汁,每一口都系滋味满分!🤤🍴芝士拉丝效果满满,绝对系芝士控嘅天堂!这道菜色香味俱全,绝对值得一试!😋🦞 **龙虾汁海鲜意大利粉** 🍝🌊龙虾汁海鲜意大利粉用料十足,有新鲜青口、大虾等海鲜,配上特制龙虾汁,味道鲜甜,意大利粉煮得刚好,口感一流!🦐🍤整体味道平衡,海鲜迷一定唔可以错过!👍蒜香鸡翼蒜粒炒得通透,钟意食蒜头非常满足鸡翼煎炸通透,外脆内软👍🏻👍🏻👍🏻正爆☕ **Cappuccino 泡沫咖啡** ☕🎨泡沫咖啡即冲即饮,泡沫绵密细腻,咖啡香气扑鼻!作为餐后甜品或单点,无论点样都非常合适,绝对系咖啡爱好者嘅心头好!☕️💖🍬 **Flavor Coffee 风味咖啡 (焦糖味)** 🍮🍯焦糖味咖啡带出甜蜜香浓嘅感觉,咖啡与焦糖嘅完美结合,令人一试难忘!甜而不腻,适合钟意甜嘢嘅朋友
鲜茄芝士焗猪扒饭
龙虾汁海鲜意大利粉
蒜香鸡翼
Cappuccino 泡沫咖啡
Flavor Coffee 风味咖啡 (焦糖 味)

🍛 **鲜茄芝士焗猪扒饭** 🍅🧀

🦞 **龙虾汁海鲜意大利粉** 🍝🌊

蒜香鸡翼
蒜粒炒得通透,钟意食蒜头非常满足
鸡翼煎炸通透,外脆内软👍🏻👍🏻👍🏻正爆

☕ **Cappuccino 泡沫咖啡** ☕🎨

焦糖味咖啡带出甜蜜香浓嘅感觉,咖啡与焦糖嘅完美结合,令人一试难忘!甜而不腻,适合钟意甜嘢嘅朋友!🍬

总结:孖啡系旺角潮流地标,无论系食物质素定环境氛围都系一流!✨🎉下次记得预约座位,享受呢个美食天堂!👫🍽️

2024-12-02
午餐