2024-11-07
适逢锅霸开幕5周年,佢哋推出左全新「时间自主吃到饱火锅套餐」,有两个时间可以选择,分别系120分钟或者系无限时,唔好以为无限时要好贵,其实佢都只系120分钟嘅价钱另外加多$40就可以享用到,非常抵,用餐时间由你自己决定,真正做到时间自主,唔驶再好似平时打边炉咁赶头赶命,慢慢同家人朋友享受套餐有三个级别可以选择,分别系第一级别嘅 Prime Grade 牛肩胛肉及西班牙无激素猪肉片、第二级别嘅美国 Prime Grade 极上牛颈脊及西班牙伊比利亚黑毛猪 (每四位额外送多一碟价值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)同第三级别嘅极上Prime Grade霜降牛小排及西班牙伊比利亚黑毛猪 (每两位便送多一碟价值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)今次我同朋友就拣咗第二级别🍲 美国 Prime Grade 极上牛颈脊及西班牙伊比利亚黑毛猪 ,锅底方面选择多,有成20几款,今次我拣咗养生虫草花桃胶鸡涮涮锅,好足料,有大量虫草花,桃胶,豆卜,鸡件仲送左个餐前小食Shake Shake盐酥鸡同炸花枝丸,Shake Shake粉有4种味道选择,有梅子、芝士,海苔同香辣,有辣
仲送左个餐前小食Shake Shake盐酥鸡同炸花枝丸,Shake Shake粉有4种味道选择,有梅子、芝士,海苔同香辣,有辣有唔辣,任你配搭,炸花枝丸好弹牙
火锅配菜选择接近70多款,肉类,丸类,海鲜,菜类、面食都应有尽有
饮品方面除咗有罐装汽水,果汁,梳打水,仲有锅霸自家调配嘅茶饮选择
甜品方面,每位客人都可以自选1样雪糕,有Häagen-Dazs, Movenpack, Dryers 嘅雪糕、甜筒可以选择,为一餐饭画上圆满句号
呢度系扫QR Code落单,送餐速度快,无漏单情况出现👍🏻职员仲会好密密咁帮我地清碟,非常有效率;而且环境阔落又坐得舒服,同朋友家人坐几耐都唔怕啦