难得可以有自己 Metime,今日好想食拉面🍜去咗旺角通菜街嘅 金鹤拉面 我叫左个呢度最出名嘅店长推介 :💛极浓鸡白汤拉面💛呢个汤底超级超级浓郁,见佢写系用咗原只鸡烹煮8小时以上,精华系天然嘅骨胶原,啱晒想要保养美颜嘅我🥰主要材料有 2 件慢煮鸡肉+ 1 大块豚肉叉烧,肉质好嫩滑,仲有好钟意佢地配嘅炸牛蒡👍🏻仲叫左2 款串烧/小食:💛黑椒牛舌串💛💛明太子鸡翼💛我系超级钟意食牛舌同鸡翼,呢2 款小食都冇得输,牛舌烧到好香食落又好juicy,鸡翼皮脆卜卜,里面充满住明太子,辣辣哋好过瘾。好钟意呢度D座位好阔落坐得好舒服,因为之前去过啲拉面店相对啲座位系好迫,三五知己同朋友嚟食吓野吹吓水都几啱。另外我临走买单仲听到有两个客人嚟挑战大胃王比赛,原来呢度会定期举行大胃王挑战,不过系要预约的。
难得可以有自己 Metime,今日好想食拉面🍜
去咗旺角通菜街嘅 金鹤拉面

我叫左个呢度最出名嘅店长推介 :