2024-01-23
🦞性价比🦑:🟢🟢🟢🟢🟢🥞美食体验🧇:旺角的终极美食之选。呢间餐厅我系光顾过好几次,真系食到有心得。首先,佢系一间双层餐厅黎。一楼系粉色主题、二楼系露营主题。二楼唔系日日都开,第一次我去果时就刚好系无开到,败兴而归。尤其你系打算过黎打咭既话,只用一楼系绝对绝对失望,佢地的灯光用左「显色指数」好低既灯,如果唔自备灯光,就会发现返到屋企完全无法调色,色彩会出哂断层。所以,你必须去二楼食野。又因为你要去二楼,你要打电话去BOOD枱。要早一日打去BOOK。要讲明我要「用露营枱」,佢地要早少少开张枱比你用。唔可以walk in要求佢地开枱的。要留意,星期五、六,有可能不接受「露营枱」BOOKING。因为多客。佢地可能就唔开露营个位,做多张普通枱出黎。不过都唔重要,重要既你,你如果早一日打电话book位,你就要求对方「画碟」,有人生日你就send张图比佢地叫佢地画,好似30几蚊一只好抵玩。佢地画系要时间的,一定一定要早一日就讲好要画乜公仔写乜字。两样都做齐,你就会有好完美的美食体验。呢度的野食系好味的。加埋二楼有露营灯露营枱,系点影都靓。你打电话叫佢地开个二楼比你用,差不多等于你包起左个二楼黎玩。用
首先,佢系一间双层餐厅黎。一楼系粉色主题、二楼系露营主题。
用咁低既价钱,系旺角包半个场黎食野影相,成件事系痴左线咁抵。未试过既绝对绝对要黎试
📸打咭体验📸:无野补充。自备灯光最重要。