2023-05-13 112 浏览
🍔贫民窟大魔王汉堡 ($110)里面有超厚嘅牛肉饼、烟肉、洋葱、芝士同埋薯饼🤓牛肉系平时嘅双倍咁厚,咬落好多汁而且几香🥰酥脆嘅薯饼同埋烟肉,咬落香口之余,令到口感更加丰富,个包外面够脆,里面够软熟😚🦐滋味粒粒巨虾堡 ($90)另外加咗$10转黑竹炭包,口感咬落会实净啲☺️一样都系好足料,啲虾肉咬落好爽口,虾肉嘅外层炸得够酥脆😚里面仲加咗啲芥末酱,更加提鲜😋🍟薯条 (套餐 +$18)份量好多,调味嘅咸度适中,仲有啲香草喺上面,不过个人觉得可以在脆身多少少😙🐔鸡块 ($58)一样都系份量有好多,不过个人觉得可以再加钱嗌其他酱,因为点茄汁唔算好夹!🥭Mango smoothie ($38)口感几顺滑,味道清甜同埋充满芒果香,一样好大杯🥸🍌Banana chocolate smoothie ($38)口感一样顺滑,味道浓厚,香蕉嘅味道同埋朱古力配合得好好🐷餐厅嘅装修好特别,仲有街头风嘅涂鸦画作,打卡一流🤣而且餐厅日头系Cafe,夜晚系酒吧,系两种唔同嘅风格😌食物嘅味道唔错,而且份量超级足料,性价比好高🤩📍Ghetto Cafe (旺角)旺角黑布街13号地舖#米食西餐 #米食cafe #米食旺角
🍔贫民窟大魔王汉堡 ($110)
里面有超厚嘅牛肉饼、烟肉、洋葱、芝士同埋薯饼🤓
牛肉系平时嘅双倍咁厚,咬落好多汁而且几香🥰

🦐滋味粒粒巨虾堡 ($90)
另外加咗$10转黑竹炭包,口感咬落会实净啲☺️
一样都系好足料,啲虾肉咬落好爽口,虾肉嘅外层炸得够酥脆😚
里面仲加咗啲芥末酱,更加提鲜😋

🍟薯条 (套餐 +$18)

🐔鸡块 ($58)

🥭Mango smoothie ($38)
口感几顺滑,味道清甜同埋充满芒果香,一样好大杯🥸

口感一样顺滑,味道浓厚,香蕉嘅味道同埋朱古力配合得好好🐷

餐厅嘅装修好特别,仲有街头风嘅涂鸦画作,打卡一流🤣
而且餐厅日头系Cafe,夜晚系酒吧,系两种唔同嘅风格😌
食物嘅味道唔错,而且份量超级足料,性价比好高🤩

📍Ghetto Cafe (旺角)
旺角黑布街13号地舖

#米食西餐 #米食cafe #米食旺角 #米饮嘢 #米饮酒 #旺角美食 #旺角 #美食 #hkfood #hkfoodie #hkig #hkeat #hkgirl #hklifestyle #foodiegram #hkrestaurant #香港美食 #香港餐厅 #食评 #thefoodieinitiative #internationalfoodiesunite #foodadmirersoftheworld #globaleats #internattionalcuisinefamily #foodsharinggroup
  • 滋味粒粒巨虾堡
  • 贫民窟大魔王汉堡