2025-01-07 373 浏览
今次系我第一次去猫猫 Café,真系超级治愈!🥰 去到门口职员会先叫你穿上鞋套,确保环境卫生。一推门入去,映入眼帘嘅系超多可爱嘅小猫咪,而且佢哋大多数都好活泼又唔怕人,感觉好亲切~由于我哋系平日去,所以无时限,可以慢慢食饭,再陪猫猫玩🐱❤️❀——❀——❀— 𝓦𝓮 𝓸𝓻𝓭𝓮𝓻𝓮𝓭 —❀——❀——❀🍴 Set for Two |$268呢个两人套餐性价比好高,份量啱啱好1️⃣ 精选餐汤 & 精选沙律沙律清新开胃~餐汤热辣辣2️⃣ 温泉蛋烟肉野菌卡邦尼扁意粉呢个卡邦尼意粉卖相好靓,加咗花做装饰~有烟肉野菌做配料。特别系温泉蛋,一拌开即刻变得更加 creamy!🍝3️⃣ 西班牙烧烤酱黑毛猪肋骨猪肋骨香嫩入味,BBQ酱甜甜地~配埋洒咗少少调味粉既香脆薯条,味道唔错可以选呢个!🍖🍟4️⃣ 加 $25 雪山心太软配雪糕我地拣咗抹茶味,内里流心抹茶酱香浓,配埋雪糕,正正!🍵🍨5️⃣ 两杯饮品饮品可选$38 以下,超过要补钱。我哋拣咗热柠水同冻柠茶,啱哂一边饮住一边同猫仔玩~☕🧊❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀价钱亲民,食物质素都唔错,但主角当然系猫猫啦!🐾 店员好细心照顾啲小猫,睇得出佢哋好钟意佢地!❤️
❀——❀——❀— 𝓦𝓮 𝓸𝓻𝓭𝓮𝓻𝓮𝓭 —❀——❀——❀

🍴 Set for Two |$268
呢个两人套餐性价比好高,份量啱啱好
1️⃣ 精选餐汤 & 精选沙律
沙律清新开胃~餐汤热辣辣
2️⃣ 温泉蛋烟肉野菌卡邦尼扁意粉
3️⃣ 西班牙烧烤酱黑毛猪肋骨
4️⃣ 加 $25 雪山心太软配雪糕
我地拣咗抹茶味,内里流心抹茶酱香浓,配埋雪糕,正正!🍵🍨
5️⃣ 两杯饮品
❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀