大半年前去食质素系不错的点知前几日去食质素差咗好多🫠一楼系环境好靓嘅打卡餐厅但楼上完全系另一个环境👀系黑暗风格灯光不足(当日太多人就冇影到💦而且唔太够冷气越食越热特别楼下仲热🥵而买单的时候因餐厅嘅走廊不大,为免阻住其他食客,店员要求我地出门外比钱😟感觉真系不太好 听人讲好似转咗手??但整体质素真系搞唔掂😩🔺芝士焗西兰花🥦 $58上一次我超钟意仲要一个人哂今次真系唔同哂🥲西兰花超大旧食用十分不方便,芝士唔算好多,忌廉偏水🤲🏻🔺香脆纽约薯条 $48薯条就好难会伏嘅😹即炸好脆再加上粗薯系不错的~🔺青口忌廉汁意大利饭 $128全晚第二伏嘅嘢🫸🏻意大利饭可以讲系冇味,仲要食到面粉味,真系食两啖已经不太想食🫠而青口都大只嘅就正常~🔺千岛海鲜薄饼🍕$128最伏绝对系pizza🙂‍↕️饼皮好㶶边边位苦!!再加上饼皮咬口硬加0脆😕而海鲜系有腥味最好食系菠萝,芝士奶膻味好劲真系不太行🫦🔺黑松露野菌意大利饭 $118全晚最正常嘅主食👀黑松露味好浓郁,饭口感正常只系偏单调🔺龙虾汁蟹肉意大利粉 $108龙虾汁不算好浓,蟹肉存在感不算太大🦀意粉偏硬身,正正常常嘅龙虾汁意粉🍝但份量真系颇少每人一啖已经冇晒😿🔺卡邦尼意

🔺芝士焗西兰花🥦 $58

🔺香脆纽约薯条 $48
薯条就好难会伏嘅😹即炸好脆再加上粗薯系不错的~

🔺青口忌廉汁意大利饭 $128

🔺千岛海鲜薄饼🍕$128

🔺黑松露野菌意大利饭 $118
全晚最正常嘅主食👀黑松露味好浓郁,饭口感正常只系偏单调

🔺龙虾汁蟹肉意大利粉 $108

🔺卡邦尼意大利粉 $78
主打靠烟肉香气为主,忌廉不重但胜在唔会觉得滞🙌🏻意粉同样系偏硬啲同份量不多

🔺Mocha $38
正常质素~

🔺椰林飘香 $38
呢杯冇影到但警世千祈唔好嗌☠️饮品系有椰子,牛奶同菠萝果汁喺入边~但饮落系呕吐物的味道🤢真系不行