之前听我朋友介绍呢间位于旺角嘅""一锅堂"",同埋系网路上见佢哋嘅火锅放题口碑太好啦,所以今日带住期待嘅心情去食咗好嘢😋。一到门口,已经见到人头涌涌,好似有吸引力吸住个客进去咁😲。我非常推介呢个🔥-精选进口牛板腱当牛肉片入口,肉质细腻,口感一流,味道吸入汤汁后绝对够味道,香气十足,简直系牛肉嘅极品! 有个朋友不食牛肉,佢就专食猪肉🔥-西班牙粟饲猪肉猪肉片满是丰富嘅脂香😙,肉嫩而味美,油脂同肌肉分布都好均匀,唔会太肥,都唔会太瘦,配上汤底,一口咬落去系非常非常滑溜同鲜美!同埋呢个麻辣捞鸡柳本人都强烈推介🔥呢款鸡柳鸡味美,关键系够麻但唔会失去脆感,每口都有爆肚嘅爽滑口感,再配上汤底,麻麻D但好味极了😍。而纽西兰羊卷肉食之有味,无羊肉骚味,味道好好,口感丰满嫰滑,真系美味极了!仲有另一款必试推介🔥就系花雕浸鲜鸡件,每一块鸡肉都肉质紧致,口感QQ嘅,滋味都好浓郁,令人回味无穷🐔。火锅配料💕-晚餐 Set A呢个晚餐Set A真系海陆空齐齐都有,个个食材都好新鲜。最赞嘅系,食物同汤底搭配完美,风味好JENG🥰,口味更丰富,系我口中嘅完美滋味。最开心嘅系雪糕🍨任食!我是嘅雪糕口感绵滑细腻,清凉一夏

我非常推介呢个🔥-精选进口牛板腱

有个朋友不食牛肉,佢就专食猪肉🔥-西班牙粟饲猪肉

同埋呢个麻辣捞鸡柳本人都强烈推介🔥

火锅配料💕-晚餐 Set A

最开心嘅系雪糕🍨任食!我是嘅雪糕口感绵滑细腻,清凉一夏,真系好难抵挡嘅诱惑😋想减肥都很难。

朋友无介绍错呢间店🥰,食的出每款食材都系由厨师精心准备嘅,虽然系放题但一D都唔马虎!