🖤 之前经过旺角,见到都有鬼金棒拉面了😍 个门面都装修得几靓😁 食饭时间,门口都有条小人龙~🖤 鬼金棒最出名麻辣汤底,麻度同辣度可以分开拣唔同level (无/小/ 中/ 多/ 鬼增)😉 不过唔食辣既都唔使担心!都有唔辣拣。🐼就系拣左唔辣😝🖤 我嗌左 玉米笋辣麻味噌拉面🍜 $105 (+ $15 要多左只味玉)汤底油脂感较强,味道浓郁😋 我叫左小麻小辣,好香,辣度我都叫完全接受到👍🏼 下次可以试下叫辣啲😈玉米笋其实即系粟米芯🌽 呢碗拉面有劲多粟米芯,好正🤩面条就比较粗,可以挂到汤👍🏼 另外就系份量好多,超饱😂🖤 🐼就嗌左 增量叉烧辣麻味噌拉面🍜 $120 (又系加左只味玉)增量叉烧真系好大旧!大过我𠮶旧一倍有多🤣 叉烧系猪腩肉,肥膏部分令到旧肉唔会太干。叉烧仲好入味同非常软腍😚 🖤 另外见到Menu仲有芫荽拉面!🤩 下次想试下🤓

玉米笋其实即系粟米芯🌽 呢碗拉面有劲多粟米芯,好正🤩
面条就比较粗,可以挂到汤👍🏼 另外就系份量好多,超饱😂

🖤 另外见到Menu仲有芫荽拉面!🤩 下次想试下🤓