喺旺角新宝戏院附近返工嘅时候,立鮨 可以话系我经常帮衬嘅日本餐厅佢嘅好味程度已经系有口皆碑,隔咗一排再帮衬,店内装修原来已经全面升级,由以前嘅立食店已经变成有得坐喇!坐喺寿司吧枱前面一边望住专业嘅厨师们制作寿司,一边品尝佢哋精选嘅出品,用餐嘅体验比起以前更加正!今次我哋系午市帮衬,叫咗两个set,每一点食物嘅质素都令我非常惊艳!❤️🍣 #厨师发办 HKD 380由厨师精心挑选 #刺身 、六款 #寿司 加一份 #手卷 ,今次我食到嘅刺身有梭子鱼、中拖罗、牡丹虾,寿司包括特选海胆、象拔蚌、伊助木、鲽鱼、间白、深海池鱼;再加埋香葱吞拿鱼手卷 ,全部都系满分之作!师傅嘅寿司握功无可挑剔,鱼货亦非常新鲜,因为食材每日都由日本筑地市场新鲜直送,所以十分合理,我比较惊喜嘅系寿司饭好味得来非常独特,喺香港好少食到,原来系选用日本福井米同埋江户前与兵卫赤醋制作而成,见微知著你就可以知道师傅嘅用心🍚 #追加大满足海胆特盛 HKD 88碗仔上面铺满晒极之新鲜嘅北海道海胆,十分足料,味道鲜甜细滑,𠮶阵来自海洋嘅鲜味配埋下面嘅寿司饭,简直一流,务必一定要追加!🥰🥰🥰🥰🥰🍱 午市《期间限定》 #海胆寿司盛合 HKD

🍣 #厨师发办 HKD 380

🍚 #追加大满足海胆特盛 HKD 88
🥰🥰🥰🥰🥰

🍱 午市《期间限定》 #海胆寿司盛合 HKD 256
一客有六件寿司,一如以往鱼货非常新鲜,特别之处系喺帆立贝等上面铺上海胆,非常新鲜,令到成件事更加锦上添花,跟餐仲有一碗虾汤,大大只虾头配上葱花,浓郁滋味 🦐

🦀 #追加唐扬软壳蟹 HKD 58
餐厅嘅炸物出色到每次帮衬都一定要嗌返一客,今次追加叫嘅唐扬软壳蟹揸得金黄酥脆,香口得嚟一啲都唔油腻,跟餐追加嘅价钱又唔贵,我觉得呢个系抵食加必食之选 ✨
  • 大满足海胆特盛(迷你)
  • 鲜虾味噌汤