餐厅: LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place)
资讯:

旺角好多餐厅好多野食而呢间餐厅吸引到我之处 系佢可以坐得舒服 格局简简单单而且佢用云石台影食物相既时候 都会觉得靓过人另外地点好方便 地铁站一出就系佢座落于既商场佢既摆位都适合同同事放工黎聚餐又或者同男女朋友黎庆祝周年或者生日讲番食物先海胆呀 系海胆呀 重要好足料呀海胆多士 两个系绝配呢个一定要食海胆鲜甜夹埋多士一齐食🤤🤤🤤🤤🤤推荐大家一定要食!千层蟹肉牛油果🥑伴鲜海盐 (芒果,三文鱼子及热情果汁) 个人认为摆盘啰好靓 打卡唔错不过牛油果味唔重 可能我过份期待烧黑毛猪肋骨肉质都几嫩滑 煎得好香同平时食到既猪 比较嫩滑多汁配埋酱汁黑松露芥末几好味 调咪适中黑毛猪煎得好香 推介!蚬肉手工意无沙就唔洗讲 肉质鲜美 唔怕会好干身意粉软硬适中 好可惜系太饱 无能力食再甜品
旺角好多餐厅好多野食

海胆呀 系海胆呀 重要好足料呀
海胆多士 两个系绝配
呢个一定要食

海胆鲜甜夹埋多士一齐食🤤🤤🤤🤤🤤
推荐大家一定要食!

千层蟹肉牛油果🥑伴鲜海盐 (芒果,三文鱼子及热情果汁)
千层蟹肉牛油果🥑伴鲜海盐

煎得好香
同平时食到既猪 比较嫩滑多汁
配埋酱汁黑松露芥末
几好味 调咪适中
黑毛猪煎得好香 推介!

蚬肉手工意
蚬手工意粉