餐厅: 鴻星中菜 (MOKO新世紀廣場)
资讯:

最近屋企人生日🎂当然要食番餐好嘅庆生啦!去左位于旺角Moko🚇邻近西铁站😃地点方便酒楼相当大😍座位又多😂唔洗惊要等好耐位我地就叫左几道小菜、点心、炖汤、甜品等等…🤗🥢是日靓炖汤-粉葛猪肉汤🥢蟹皇烧卖🥢香煎萝卜糕🥢茄汁大虎虾🥢清蒸海星斑🥢上汤蒜子浸菜苗🥢原个蛋黄寿桃包🥢精美甜点🥢岭南美点每款食物各有特色😉丰富足料!最中意茄汁大虎虾,超大只,爽口弹牙,酱汁酸酸甜甜,开胃喔!😚清蒸海星斑,蒸到刚刚好,鱼肉嫩滑😌庆生当然要有原个蛋黄寿桃包,莲蓉馅相当多,仲有一大粒蛋黄,好食!😋值得一赞呢到嘅侍应态度和蔼亲切鸿星中菜酒家📍旺角MOKO新世纪广场6楼601A号舖

最近屋企人生日🎂当然要食番餐好嘅庆生啦!
去左位于旺角Moko🚇邻近西铁站😃地点方便
酒楼相当大😍座位又多😂唔洗惊要等好耐位
我地就叫左几道小菜、点心、炖汤、甜品等等…🤗
🥢是日靓炖汤-粉葛猪肉汤
🥢上汤蒜子浸菜苗
🥢原个蛋黄寿桃包
🥢精美甜点
🥢岭南美点

每款食物各有特色😉丰富足料!
清蒸海星斑,蒸到刚刚好,鱼肉嫩滑😌
值得一赞呢到嘅侍应态度和蔼亲切
鸿星中菜酒家