2023-05-08 126 浏览
之前同朋友食过一次觉得好好食,所以今次就再帮衬🤪 今次同朋友叫咗小宝套餐,一坐低店员都好细心咁讲解套餐包咗啲咩,同埋可以系边度攞酱料同饮品👍🏻 -出面都几多嘢饮同酱料可以拣,我同朋友就分别拣咗茉莉绿妍茶同自家制嘅竹蔗茅根,两杯都好清凉解渴,几好饮😋喺食主菜之前,店员仲送上咗前菜炸鱿鱼须,鱿鱼须炸得好酥脆,而且炸粉薄薄一层,唔会太厚,加埋面头嘅七味粉,整体好开胃唔会漏😆-渌鼎记同其他火锅放题最唔同嘅地方,就系除咗打边炉仲有一个主菜,今次就同朋友试咗老坛酸菜鱼,因为我哋本身惊会太辣食唔到,所以就嗌咗小辣小麻,但喺谭仔食开五少辣嘅我就觉得冇乜辣味😂 如果唔太食得辣嘅话,拣小辣或者bb辣应该都啱食🤪-打边炉嘅汤底我哋就拣咗蕃茄牛肋条锅🍅 汤底好清甜,里面仲有成个蕃茄🤣 牛肋条份量都唔少,建议可以滚耐啲等佢淋啲再食😋 肉类就全部都系任食嘅,牛肉肥瘦啱啱好,识落唔会太嚡或者太肥👍🏻-整体来讲呢间嘅食物水准平均都好高,尤其是个酸菜鱼,好有惊喜😆 店员服务态度都好好,除咗好细心讲解之外,仲会间唔中过嚟加汤。之后有时间会再嚟食!-味道: 8.5/10服务: 9/10环境: 8/10回头率: 9/10总评

味道: 8.5/10
服务: 9/10