2023-03-15 46 浏览
最近报左个跆拳班,系旺角附近上完堂就食咗一个食物水准好高、价钱都好合理嘅西餐😋呢间餐厅由菜肴嘅配衬都充满著高贵格调❤感觉特别有feel,所以对今次dinner既评分极高!特式蒜香牛油酥炸田鸡腿,估唔到都几嫩滑,岩岩炸起好新鲜。甲罗烧蟹之恋义大利,个名好有特色。一食就知道佢食材够新鲜😋意粉几弹牙,👍蟹肉够晒惹味,简直系完美嘅配搭👍🍖巴马风干火腿无花果,火腿非常甘香,配搭新鲜。🥗坚果沙律配和风柚子汁,柚子汁画龙点睛,鲜甜解腻。坚果有惊喜,不腻之余有浓郁油香。🥞串烧拼盘,非常大碟,有牛肉,猪肉,鸡肉,牛舌和冬菇等等,上面有少少特制调味粉,又香又辣,整体唔错。Serve我地果个店员仲好细心同有礼貌,还要攒下别具特色既干花摆设加分好多!
🍖巴马风干火腿无花果,火腿非常甘香,配搭新鲜。