2020-11-21
🐈:好耐都冇食鸡煲啦😍😍,仲要系好重麻辣味既鸡煲!呢间既野食选择都几多,除左煲底既选择多,牛既选择都算多。整体黎讲都高质既,全场都keep住爆满。另外值得一提就系侍应生既服务态度超级好,又细心又有耐性亦都好主动咁照顾客人👍🏻。———————————————🌟煲底-麻辣鸡煲(中辣) $𝟷𝟷𝟾配料同一般既鸡煲差唔多,比较特别嘅系佢有原粒蒜头😍,我最爱!鸡件好滑好多肉好新鲜🥰,份量唔少,食到超饱🤣!中辣好刺激,正。无咩可以挑剔。𓂀推介度:10/10_🌟顶级安格斯肥牛(小) $𝟷𝟿𝟾本身想叫近江牛,但卖哂😢。但侍应生好好,主动问我地钟意咩口味最后就推介我地食安格斯肥牛。虽然系(小),但份量都几多,好抵食。呢款牛唔错,脂肪分布平均,如果你唔怕肥嘅话,推介你试!😆𓂀推介度:8/10_🌟黑松露鲜虾饺 $𝟾𝟾一碟有六粒,虾肉新鲜,黑松露味重,够大粒,唔错👍🏻。𓂀推介度:7.5/10_🌟手打牛丸 $𝟻𝟾净系睇相都睇得出佢系新鲜手打牛丸,牛味重,渌熟左之后嘅肉质会似牛肉球,好食!𓂀推介度:8/10
———————————————
🌟煲底-麻辣鸡煲(中辣) $𝟷𝟷𝟾
𓂀推介度:10/10
🌟顶级安格斯肥牛(小) $𝟷𝟿𝟾
𓂀推介度:8/10
🌟黑松露鲜虾饺 $𝟾𝟾
一碟有六粒,虾肉新鲜,黑松露味重,够大粒,唔错👍🏻。
𓂀推介度:7.5/10
🌟手打牛丸 $𝟻𝟾