2024-10-17 154 浏览
平时都在旺角试了很多cafe,今次来了这家意式餐厅试试,食物很有惊喜 点了cocktail 杨贵妃,淡淡的荔枝味 比较清香 很适合女生喝~小食点了炸鸡软骨,因为平时Cafe唔系全日都有,所以今次特登试咗!唔错 热辣辣好香口主食叫左蚬肉意粉同埋 carbonara卖相本身已经唔错,所以好期待食落嘅口感。我钟意意粉冇咁软身,呢个意粉满足到我 同埋好挂汁 yumyum Feel到餐厅都好用心,因为员工都会仔细介绍烹饪手法 和推介cocktail俾我哋 可能见我哋一行几人都系女仔同埋我钟意个气氛氛围 夜晚啲音乐灯光都几好 chill chill 几适合同朋友gathering~会有回头!真系有惊喜

主食叫左蚬肉意粉同埋 carbonara

2024-10-10