2023-10-29 37 浏览
旺角比较多楼上cafe, 今次嚟到呢间位于洗衣街嘅墨西哥风cafe, 食物质素有惊喜!窗框阔落得嚟透光度高,天然光晒入嚟感觉舒适够开扬,而且无入座限时,好啱同朋友悠闲地聚旧☺️ 到访时咁啱系万圣节,见到店家好有心机地系食物同环境上布置一番烤干酪玉米片配三色酱 ($125)脆卜卜嘅玉米片加上墨西哥最钟意嘅三款酱,分别为sour cream, 牛油果同蕃咖酱,食下食下都几上瘾,而且比想像中饱肚墨西哥蕃茄芝士脆批配香肠Pizza ($108)估唔到啲芝士多到铺满左个薄批,用料十足之余好欣赏个薄批够脆香,芝士够多够热仲做到拉芝嘅效果,正!黑芝麻蛋糕配雪糕 ($68) 非常欣赏呢个芝士蛋糕唔会好甜,而且黑芝麻味道非常之香浓,实在系惊喜之选!话晒系cafe 点少得有咖啡呢!

烤干酪玉米片配三色酱 ($125)

墨西哥蕃茄芝士脆批配香肠Pizza ($108)

黑芝麻蛋糕配雪糕 ($68)

话晒系cafe 点少得有咖啡呢!