2023-12-06
位于旺角琼华既喜来稀肉都开咗一段时间,我上次食过尖沙咀分店之后今日嚟到旺角想再encore!😍同尖沙咀分店一样呢一间烤肉店嘅座位都系好宽敞,一啲都唔会迫夹方便同朋友倾偈。🤭今次我同朋友嚟到旺角分店都发现同尖沙咀一样系有食物自助区,可以俾我哋任食前菜,有泡菜、芽菜、生菜等等😋喺我哋等紧主菜黎嘅时候都可以过吓口瘾先。🦐海鲜拉面🍜 $65正宗韩式拉面底,味道有少少辣,而且配料十足,唔单止有青口、蟹肉,而且仲有原只鲜虾,天气冻冻地嘅时候食,十分适合!依家佢哋舖头做紧优惠,只要follow佢哋嘅社交平台 Account,就可以用优惠嘅价钱嗌佢哋嘅烧肉,十分抵食!🤩🐮牛五花$130 (原价 $158)牛五花切片很薄,轻轻一煮就熟,煮嘅时候时间嘅拿捏系好重要,如果唔系就好容易烧㶶㗎喇,相反如果时间拿捏得好嘅话,呢一片烧肉真系可以做到好香口好好食!🐂牛肋肉 $130 (原价$150) 对比起牛五花 ,脂肪比例比较均匀一啲!牛味比较丰富😋我哋都忍唔住叫多咗碟!😸店员嘅服务亦都好好,好细心,见到我哋个盘烧㶶咗,佢哋就即刻自动自觉帮我哋换盘,呢一点好抵赞!👍
🦐海鲜拉面🍜 $65
🐮牛五花$130 (原价 $158)
🐂牛肋肉 $130 (原价$150)