记得上一次黎威商业中心系同同事想去一间Cafe食lunch,点知摸门钉冇开。今次咁啱有朋友介绍呢间话可以无限时玩board game嘅楼上Cafe,上到嚟环境真系几清幽,而且有劲多game可以玩,装晒满满嘅一个柜。好适合一大班朋友或者三五知己过嚟聚吓、一齐玩吓又可以食吓嘢。建议嚟之前可以book定位。而店主都好热情咁样推介食物,见到都几多熟客过嚟帮衬,几乎每张枱都同店主有讲有笑。🍝地中海香蒜鸡柳意粉偏幼身,炒到好香,辣辣地又好浓嘅蒜香味,而鸡柳略嫌味道比较淡。🍧水蜜桃🍑+青苹果🍏红苹果汁店主大推呢杯果汁,仲教我喺屋企用青苹果沟红苹果搅成果汁会好好饮😆,而呢杯嘢饮入口都几清爽,解渴一流。

🍝地中海香蒜鸡柳

🍧水蜜桃🍑+青苹果🍏红苹果汁