2024-10-18
旺角文华商场3楼竟然有间咁CHILL的酒吧~真系相当有feel~ 入面除左有串烧~ 仲有飞镖玩~都真系几正~ 我同友人坐低第一件事梗系先order杯正野先啦~ 友人个杯系MOCKTAIL - ROSE GARDEN,佢系由BLUE CURACAO(蓝柑橘调酒)做基底,加埋柠檬汁苹果汁加玫瑰造成~ 成杯野味微酸带甜,入口绝对适合女仔饮用~ 真心又靓好好饮的MOCKTAIL~我就因为只杯好可爱~ 所以叫左呢杯BLOODY MARY~ 咁呢杯野由VODKA做基底,加上番茄汁,少量柠檬汁,TABASCO,喼汁,黑椒,盐~我个人觉得个番茄汁有点抢了一点点FLOW~ 但饮到最后又会觉得其实同串烧几夹~!!!所以呢杯野BARTENDER推介得唔错`然后先点了~ 烧鸡翼,鸡软骨,牛舌,五花腩,盐烧大虾~ 鸡肉串同鲭鱼真心即点即烧~ 所以都要等阵~ 佢呢度盐烧串烧黎讲~ 真心好食到癫~鲭鱼真系即叫即烧~ 皮脆肉嫩~ 呢个大推~ 但有汁的那个鸡肉串~ 我个人觉得咸左一点点~其实仲有好多野食叫架~ 不过我地志来黎倾计~ 下次去开旺角揾个地方坐低饮下野倾下计chill下~ 呢度都系一个几好的选择~
旺角文华商场3楼竟然有间咁CHILL的酒吧~
真系相当有feel~ 入面除左有串烧~ 仲有飞镖玩~
都真系几正~
我同友人坐低第一件事梗系先order杯正野先啦~
友人个杯系MOCKTAIL - ROSE GARDEN,
佢系由BLUE CURACAO(蓝柑橘调酒)做基底,
加埋柠檬汁苹果汁加玫瑰造成~ 成杯野味微酸带甜,
入口绝对适合女仔饮用~ 真心又靓好好饮的MOCKTAIL~
我就因为只杯好可爱~ 所以叫左呢杯BLOODY MARY~
所以呢杯野BARTENDER推介得唔错`
真心即点即烧~ 所以都要等阵~
佢呢度盐烧串烧黎讲~ 真心好食到癫~
鲭鱼真系即叫即烧~ 皮脆肉嫩~ 呢个大推~
但有汁的那个鸡肉串~ 我个人觉得咸左一点点~
其实仲有好多野食叫架~ 不过我地志来黎倾计~