2022-08-17 44 浏览
返工放工,香港人日忙夜忙,放工梗系要揾埋闺蜜一齐食下好野chill 下啦今晚黎到旺角布染房街既YOLO cafe and bar ,渐变色灯光间隔地照著餐厅周围,为黑暗的环境中加添一点点不同的色彩,相当有情调气氛Menu 选择原来都几多,点菜就用scan 2Dbarcode 入系统点,年轻人至爱先进,赞👍🏻个肚饿到咕咕声,我同朋友好快就拣左以下食物青苹果烟三文鱼油醋沙律🥗烟三文鱼香而不腻,沙律菜同车厘茄新鲜,配上开胃黑醋汁同青苹果片,好味前菜之选😋南瓜汤鲜露笋蟹肉意粉南瓜香渗入每条意粉当中,惊喜既系粉条唔会太甜,抵赞蟹肉碎融入粉面当中,唔会太腥,加埋爽甜露笋,成件事估唔到味道咁match 焗芝士忌廉温泉蛋大啡菇小妹至爱既大啡菇,放入size刚好的温泉蛋及mozzarella cheese , 入口好浓郁芝士味,蛋黄汁流出黎食,食落一啲都唔dry 好味又饱肚Srewdriver 饮品我地一齐拣左screwdriver , 入面有vodka 、橙汁+柠檬汁,清新得黎唔太酸,又一补充vit C方法呢晚两个女仔系宁静既西餐厅chill住咁倾计食野,成个几钟都唔会赶客走,上菜速度快,食物质素佳,

个肚饿到咕咕声,我同朋友好快就拣左以下食物

青苹果烟三文鱼油醋沙律🥗

南瓜汤鲜露笋蟹肉意粉
南瓜香渗入每条意粉当中,惊喜既系粉条唔会太甜,抵赞

焗芝士忌廉温泉蛋大啡菇
好味又饱肚

Srewdriver

呢晚两个女仔系宁静既西餐厅chill住咁倾计食野,成个几钟都唔会赶客走,上菜速度快,食物质素佳,岩哂同闺蜜同另一半黎把酒谈心😍😘