2019-04-23 1388 浏览
有日同朋友喺旺角食饭,谂唔到去边度食嘢朋友就介绍咗佢依间餐厅食饭,餐厅唔算太多人而且啲位都坐得几舒服望住旺角嘅街景都几有feel嘢食嘅种类都几多,𠮶日同朋友都有啲肚饿所以叫咗小食拼盘食下先小食拼盘嘅份量都几大份,有两只炸鸡、洋葱圈、薄饼同埋沙律,味道都唔错而且食落去沙律好开胃,鸡锤嘅酱汁有少少辣,唔食得辣嘅朋友就要注意啦然后主菜方面我哋叫咗墨鱼汁海鲜意大利饭,依个意大利饭都几有惊喜海鲜嘅份量亦都几多,食落去墨鱼汁嘅味道好重而且好creamy我个人就几钟意。之后朋友仲叫咗一款芝士牛肉汉堡仲配埋薯条,份量亦都好大份,薯条好脆,我同朋友share食都差啲食唔晒,但系无论味道同埋份量亦都非常之满意最后叫埋杯嘢饮就真系好满足

最后叫埋杯嘢饮就真系好满足