同老公行行吓街,无意中发现到呢一间cafe!个装修好吸引,睇完个menu,好吸引,就决定一试🤩Cheesy Slow-cooked Chicken Quesadillas $108两个字,好食😋👍🏻 溶咗嘅芝士连埋鸡肉同埋啲pickles,个味真系好夹!同埋加咗啲pickles,令到个夹饼一啲都唔腻,个味仲好清新,有墨西哥风味!Smoked Salmon Toast with Avocado Sauce $78一见到个摆盘就已经心心眼!摆得好靓好吸引!烟三文鱼嘅份量好足够,啲牛油果酱都好够,啖啖都爆满牛油果酱,钟意牛油果酱嘅我哋,真系觉得好满足😍Muscat Grape Yogurt Soda $58乳酪加梳打完来可以咁夹!啲提子味都好清香!Iced Mocha $62 (The Roma Nutty) 个朱古力味非常之浓郁!喺非常之有质素嘅咖啡👍🏻 我老公对咖啡好有要求的,都话Zeni Rone的咖啡好饮👍🏻🥰餐厅环境优美宁静,服务都好好,每款食物都好味,连个沙律都一样咁令人印象深刻,食过翻寻味😋👍🏻
同老公行行吓街,无意中发现到呢一间cafe!
个装修好吸引,睇完个menu,好吸引,就决定一试🤩

两个字,好食😋👍🏻

Muscat Grape Yogurt Soda $58

乳酪加梳打完来可以咁夹!啲提子味都好清香!

2024-09-30
  • Cheesy Slow-cooked Chicken Quesadillas