2024-09-25
🟢附近工作,平时都食开,虽然只有食过叉烧蛋饭同埋蕃茄通粉,但觉得嘢食质素不差的。🟢这天工作繁忙无法离开公司,公司同旺记系同一栋楼,电话落单一份餐之后,顺口问可否送外卖,(其实真心唔送都冇所谓的,迟少少食饭唔会死的,当然如果可以梗系好啦🤣)🟢接线女生话要请示其他同事,然后另一位成熟女士接过电话,问我嗌总共几多份餐,我话一份,然后佢叫我去嗌外卖APP因为免运费,随后就cut咗线。???🟢之后因为占线所以打多咗四次先打得通,然后问佢头先有冇落我单?佢话同事并冇落到单,然后我再复述咗一次先至叫落单,然后我话一阵自己落去攞🟢利申我份人好鬼有礼貌,只系觉得如果你系送唔到嘅可以直接话俾我知一个餐毛利太少系送唔到外卖,我觉得都好合理,但系cut线又冇落单真系好型👍🏻✨唔好同我讲茶餐厅阿姐态度差系咩香港特色,冇人想攞嚟贱💖😉
唔好同我讲茶餐厅阿姐态度差系咩香港特色,冇人想攞嚟贱💖😉