2018-02-09 334 浏览
前排一月餐厅做咗个明太子放题嘅promotion,钟意食明太子嘅我见到即刻心心眼!😍好在赶得切喺一月尾黎试一试呢个放题。佢个叫法系食明太子放题,另外每人要加一款小食同埋饮品,所以其实都唔系真系好平。嘢饮就叫咗个sake set,可以试到三款唔同嘅sake,每款味道都几独特,唔错!主角明太子终于出场啦!佢一兜嘅份量都唔少,足够我送一碗饭。味到就少少辣,捞落热辣辣嘅白饭一齐食都好好味。佢个set仲会跟每人五碗白饭添!不过其实我个人觉得系食唔到五碗咁多嘅,因为食得太多明太子其实都有啲溜。小食我哋就叫咗一个炸鸡同埋一个玉子卷。玉子卷就中间包左名太子一齐整,而炸鸡个酱亦都捞左明太子,都几特别呀。食完呢餐,满足左我呢舖明太子瘾,我觉得可以一段时间唔使食明太子住啦!🤣🤣

2018-01-23