晚餐有套餐,就系汤、主菜同饮品。如果想加前菜 (如三文鱼沙律) 就加$2x元;想加雪糕做甜品亦加$20,我地两个人咩都无加就咁叫餐。套餐由约$80至$150都有,未计加一,都有近20款选择。当日晚上未够七点去到,仲未开始有人等位,仲安排到我地坐角落,无咁多人系你侧边行过装你食咩,十分满意位置。服务亦算好,侍应算勤力有礼,又会不时留意呢个角落位置,食物亦来得够快。餐汤系粟米汤,味道都几好,有肉粒同粟米粒,不过稠左d。明太子鱼子卡邦尼意粉:明太子味道浓郁,鱼子份量算多亦唔腥,成个意份味道好夹。烧T骨牛扒薯菜:因为怕血水,所以叫左8成熟,个人认为生熟刚刚好,充满煎香,汁都惹味。只不过个牛实在少肉得好小家,唔好以为望落好大块,大部分系脂肪同T骨,无乜几多真系肉,如果唔系有个意炒SHARE, 一个人食呢份应该唔够饱。

餐汤系粟米汤,味道都几好,有肉粒同粟米粒,不过稠左d。
2013-02-22