2016-09-21 1853 浏览
去开旺角广华街食嘢,我几乎每一次都会去买台湾麻辣鸭舌,睇住佢由$50卖到$80,我都一路支持,因为佢哋整得真系几好食,但系经过今日之后,我以后都唔会再帮衬呢间野,因为佢哋嘅诚信好有问题!一行都去,我仲系个门口谂紧买唔买嘅时候,因为听日要上飞机,屋企又得我一个人食, 1516之际佢已经夹定左边鸭舌逼你买咁样,算啦其实我都习惯咗佢不嬲都系咁,讲明要本分就迫你买全份呀,买一份就迫你买其他呀,做生意嘅嘢,佢哋算系几Pushy。咁佢都搭左啦,我就唯有照买啦,讲到明要麻辣鸭舌, 点知我返到屋企,发现啲鸭舌完全唔辣啰,跟住我就醒起头先去买𠮶阵时已经九点几,成个橱柜得返一兜鸭舌,分明就系唔辣𠮶啲冇咩人买所以有剩,为咗去课,明明我要麻辣佢都冇话俾我听冇晒,就咁比咗啲唔辣嘅我挂羊头卖狗肉。真系太过分!净系咁样诚信呀你都唔应该做生意啦!$50得个九条,不嬲都知佢贵,近年仲加价加得好利害,劲过港铁,但系我本身都仲支持紧,估唔到佢咁样呃我!

2016-09-21
外卖自取
$50 (宵夜)