2024-10-19
第一次出comment就俾咗呢间餐厅, 真心犀飞利🙄🙄😡第一次系到食Lunch, 本身冇咩事发生, 坐低嗌咗个冬阴功双拼汤粉, 冬阴功汤底做得几好,几惹味,海南鸡都整得好滑几好食. 食食吓同我讲话泰式奶茶冇晒叫我转其他嘢饮, 咁我都觉得OK冇问题转咗杯冻柠茶.去到差唔多食完, 我自己杯嘢饮都差唔多饮完, 但同行嘅同事啱啱先开始饮杯嘢饮, 有个戴住眼镜嘅阿姐走过来收走只碗同餐具话唔该帮帮手快少少, 咁我都好明白lunch Time好多人,咁其实我哋都已经嗱嗱声饮埋杯嘢准备起身走, 点知个阿姐系咁走过来话快快快快快快快快, 讲咗唔知几多次. 不停俾人催住其实都已经几烦躁我都觉得算数啦。点知系我比完钱嘅时候, 阿姐喺我后面一路行一路推我出去, 𠮶阵我已经讲咗句话”唔好推” , 个阿姐就把口同我讲话"唔好意思”但继续一路推,直至到行出去舖头, 𠮶时我有其他同事喺度又要返工亦都唔想纠缠落去, 我就走咗, 但真心一肚火😡😡😡😡其实舖头咁细出门口都系几步路啫洗唔洗推个客出去啊?🙄🙄🙄讲真一直俾人催我都算数啦, 仲要无啦啦俾个陌生人故意身体接触真系劲Hard feeling, 嘢食整得几好食都冇用!永
其实舖头咁细出门口都系几步路啫洗唔洗推个客出去啊?🙄🙄🙄讲真一直俾人催我都算数啦, 仲要无啦啦俾个陌生人故意身体接触真系劲Hard feeling, 嘢食整得几好食都冇用!永远唔会有下次!