5天前 0 浏览
黎到尖沙咀牛品,晚饭黄金时段放题都只系$2XX~ 食足120分钟!最有特色系呢度可以 DIY 最新嘅飘雪绵绵冰,仲有可以食埋台式芋圆自由吧任食配料同埋加toppings & 雪糕。见到招牌介绍仲话拣''牛御品''套餐会送春阳茶事奶茶呢~汤底我就拣咗香港人另外最爱嘅沙茶海鲜锅~ 套餐平平地食个牛极品套餐就已经饱晒同埋食到多款高质牛肉。🥩几款肉都好正- 加拿大顶级牛板腱: 虽然冇咁多肥膏,但牛味浓郁,肉质柔软- 美国顶级肩胛肉: 最正最好味- 牛脷心托: 弹牙爽口多汁- 羊卷肉: 好嫩,好重羊酥味🥢台式小食- 椒盐虾: 虾壳都炸透,成只食得- 椒盐粟米: 香口清甜- 巷仔蚵仔酥: 又几重蚝味㖞- 老油条: 台式火锅必食!好过食响铃喇- 原味香赐: 劲惹味🧋饮品好多手摇台湾茶同埋独有嘅台湾直送嘅维大力汽水,一定要试啰~仲有太多嘢食唔晒😂 下次要努力啲

🥩几款肉都好正
- 美国顶级肩胛肉: 最正最好味
- 牛脷心托: 弹牙爽口多汁
- 羊卷肉: 好嫩,好重羊酥味

🥢台式小食
- 椒盐虾: 虾壳都炸透,成只食得
- 椒盐粟米: 香口清甜
- 巷仔蚵仔酥: 又几重蚝味㖞
- 老油条: 台式火锅必食!好过食响铃喇
- 原味香赐: 劲惹味

🧋饮品
好多手摇台湾茶同埋独有嘅台湾直送嘅维大力汽水,一定要试啰~

仲有太多嘢食唔晒😂 下次要努力啲

2024-11-11