2024-06-28
朋友分享过嘅星十五糖水店,终于有机会试喇。之前一直都想揾一间糖水铺,今次特登食完饭过嚟食,为晚餐画下完美嘅句号。👍🌃饮品店的氛围悠闲,环境舒适并且干净,系一个适合黎个轻松饮品聊天嘅好地方。🍵🎉 简约风格的布置、暖色灯光以及友善亲切嘅服务!首先要介绍的就是合桃露。质感细滑!令人回忆起小时候食糖水𠮶种甜蜜嘅味道,一试嘅就爱上。🥣😋呢间合桃露真系好滑好滑,好真材实料,超香合桃味,好正宗!再至就系店内的特色小食——酒香糖心蛋。呢个小食的名字已经好吸引人了,不过实际食下去你就会知道佢更加唔简单!酒香飘馥嘅蛋白同入口即化嘅蛋黄融为一体🥚🍯。你问我钟唔钟意呢间糖水店,我唔驶谂都会答你:""当然啦!""😊 身为一个糖水控,我觉得星十五实在是一个好地方,糖水种类多,味道又好,无论你想放松还是独自享受,都是个好选择。
饮品店的氛围悠闲,环境舒适并且干净,系一个适合黎个轻松饮品聊天嘅好地方。🍵🎉 简约风格的布置、暖色灯光以及友善亲切嘅服务! 首先要介绍的就是合桃露。质感细滑!令人回忆起小时候食 糖水𠮶种甜蜜嘅味道,一试嘅就爱上。🥣😋呢间合桃露真系好滑好滑,好真材实料,超香合桃味,好正宗! 再至就系店内的特色小食——酒香糖心蛋。呢个小食的名字已经好吸引人了,不过实际食下去你就会知道佢更加唔简单!酒香飘馥嘅蛋白同入口即化嘅蛋黄融为一体🥚🍯。