2018-06-02 499 浏览
星期一返工最痛苦,最开心就系同好同事食晏订咗枱即刻有位,set lunch包前菜,主菜同甜品或啡茶。前菜可选汤或沙律,我哋都拣沙律,有菠菜,炸薄脆,熟嘅三文鱼,沙律汁酸酸甜甜好开胃。主菜我哋拣咗pork belly with pumpkin puree同sea bass risotto share。pork belly有三大旧煎得香口,隔沙肥几好味,不过个皮靭到冇办法咬开,同冇汁系有啲干的,要加埋甜甜哋的南瓜蓉食。另一个系risotto,鱼就正正常常啦淡淡哋,但个饭加咗好多薄荷叶系我哋都唔喜欢的。,食净好多。见到隔离枱叫咗portobello burger仲有薯条好似好食啲啰最后我俩都拣甜点唔饮嘢,餐牌写banana pudding但嚟到嘅系似蛋糕质感,好湿润,上面仲有层cream,有惊喜㖞。衣度如果12点9前埋单会有8折的,不过真系不能够咁早到,享用唔到
星期一返工最痛苦,最开心就系同好同事食晏

2018-05-21